Webinar: Stress in je gezin is besmettelijk, rust ook.

De gezellige drukte van het jonge gezinsleven is behalve een unieke ervaring ook een bron van stress. Want kinderen gedragen zich nu eenmaal onvoorspelbaar. Hoe sluipt stress ons  gezinsleven binnen en wat doet het met ons brein en lichaam?

Stressexpert en professor Marie-Anne Vanderhasselt doet alles uit de doeken in een gratis webinar bij de Gezinsbond. Met haar boek “Ouders onder hoogspanning” onder de arm vertelt ze ons hoe je stress kan herkennen, opmerken en hoe je kan ingrijpen.

Kom er alles over te weten op donderdag 25 april om 20u bij de Gezinsbond en breng rust in je gezin. Schrijf je nu in!

 

Wie?

Marie-Anne Vanderhasselt is professor aan de faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen van de Universiteit Gent. Ze staat aan het hoofd van de multidisciplinaire onderzoeksgroep ‘Ghent Experimental Psychiatry’, waarbij ze onderzoekt verricht naar stress, emoties en levensstijl.

Hierbij bestuurt ze de biologische, psychologische en omgevingsfactoren die van invloed zijn op het begrijpen van mentaal welzijn. Marie-Anne Vanderhasselt publiceert haar onderzoek in internationale tijdschriften, en haar werk werd reeds meer dan 8000 keer geciteerd.

Daarnaast is Marie-Anne Vanderhasselt moeder van drie jonge kinderen, en weet ze als geen ander hoe het is om verschillende ballen in de lucht te (proberen) houden.

 

 

 

Wanneer: 
donderdag, 25 april, 2024 - 20:00
Waar: 

Online