Buggywandeling in Mechelen

Op woensdag 15 mei vieren we de Internationale Dag van het Gezin. Een belangrijke feestdag voor de Gezinsbond! Daarom doen we die dag waar we goed in zijn: gezinnen met elkaar verbinden. Op 15 mei nodigen we jullie uit om samen een buggywandeling te maken in Mechelen. Kom jij ook?

Alle (groot)ouders zijn welkom om 15u aan het secretariaat van de Gezinsbond in de Varkensstraat (vlakbij station Nekkerpoel). Breng zoveel mogelijk buggy’s mee, want we willen bereiken dat de openbare ruimte vlot en veilig toegankelijk is voor (groot)ouders met jonge kinderen. Wie weet doet je (klein)kindje dan eindelijk wél een dutje.

Buggywandeling van 1,5 km

De wandeling van 1,5 km gaat van de Varkensstraat via de Veemarkt, Boucherystraat en Leermarkt naar de Kruidtuin (met speeltuintje). Daarna gaat de wandeling verder langs de Bruul en Sint Mettetuin.

Tussen 15u45 en 16u15 is de aankomst voorzien aan het Sociaal Huis en het Huis van het Kind. In de Sint Mettetuin staan kraampjes waar de deelnemers een drankje en een hapje krijgen. Voor alle kindjes is ook een klein cadeautje voorzien.

Nu enkel nog duimen voor goed weer! Tot dan?

Met een baby in huis ziet je leven er een pak anders uit. Onze nieuwsbrief voor jonge ouders groeit mee met je kindje en zit boordevol herkenbare verhalen en boeiende weetjes. Schrijf je hier snel in!

Wanneer: 
woensdag, 15 mei, 2024 - 15:00
Waar: 

secretariaat van de Gezinsbond in de Varkensstraat (vlakbij station Nekkerpoel) Mechelen