Tralalie - Een muzikale voorstelling met schalkse toets!

Bert ostyn Tralalie brengt in zijn cabareteske muziekvoorstelling een verhaal over de liefde en het leven, over het kleine verdriet en de grote lach…

Bert Ostyn treedt op onder de naam “Tralalie ” en sinds geruime tijd animeert hij Vlaanderen met een 3-tal instrumenten: hij speelt piano, viool en accordeon én hij zingt! In zijn cabareteske muziek-voorstelling brengt hij een verhaal over het leven en de liefde, over het kleine verdriet en de grote lach... Hij probeert de vrolijkheid en de eenvoud van het leven uit te drukken met een kwinkslag, met visuele humor en prachtige liedjes.

Locatie: Zaal Rekkelinge, Désiré Delcroixstraat 1 A, 9800 Deinze

Contactpersoon: Joost Vermeersch

Telefoon: 0485/12 80 05

E-mailadres: joost.vermeersch@telenet.be

Website:http://www.gezinsbond.be/deinze

Doelgroep:Iedereen

Leeftijd: Gezinnen

Reservatie verplicht? Ja

Extra informatie: joost.vermeersch@telenet.be en het juiste bedrag (€ 7 ppn) overschrijven vóór 27 februari

Deelnameprijs: Betalend: € 7,00

Bedrag beschrijving: Inkom aan de deur € 8, € 7 mits vooraf inschrijven overschrijven vóór 27 februari op Reknr. Gezinsbond Deinze : BE 18 4427-6851- 5165 met vermelding "Naam activiteit + aantal personen" . Leden ontvangen € 2 op lidkaart.

vrijdag, 2 maart, 2018 - 20:00 tot 22:00
Gezinsbond Afdeling Deinze

 

(*) Deze activiteit(en) en/of aanbieding(en) zijn van andere afdelingen van de Gezinsbond, maar ook onze leden van de afdeling Merelbeke kunnen gebruik maken van dit aanbod. De organisatie en info ligt volledig bij de andere afdeling. Het bestuur van de Gezinsbond afdeling Merelbeke draagt geen enkele verantwoordelijkheid over de inhoud en/of beschikbaarheid van dit aanbod en kan hieromtrent ook geen extra info geven.