Luc Swinnen - Burn-out - 20180418

Alles wijst erop dat “burn-out” de ziekte van de 21e eeuw wordt. Volgens stress expert dr. Luc Swinnen lopen drie op de tien mensen een verhoogd risico ! Maar er is ook goed nieuws, want wie stressgevoelig is, kan daar ook leren mee omgaan. Stress is niet noodzakelijk een probleem, het hangt er gewoon vanaf hoe je het aanpakt. Zonder steun van je omgeving en zonder optimaal energieniveau put stress je uit en zo kom je in een negatieve spiraal terecht. Dit is het burn-out-syndroom. Dr. Luc Swinnen heeft 20 jaar ervaring met de aanpak van burn-out, stress en veerkracht en is nu geobsedeerd door de relatie van het brein en een leven vol impact. Zijn passie is de impact van emoties op het functioneren van mensen. Hij hecht veel belang aan het doorgeven van kennis aan iedereen. Zijn expertise maakt hem tot een veelgevraagd spreker, zowel nationaal als internationaal.   Dr. Swinnen staat open voor alle vragen en is echt een vlotte spreker. Deze lezing is een unieke kans om meer te weten te komen over deze materie en aldus een echte aanrader! Een organisatie van Gezinsbond SCW Oost-Vlaanderen, Gewest Aalst & Gosa Gewest Aalst.

Locatie: Ontmoetingscentrum Olsene, Kerkstraat 36, 9870 Olsene

 

Contactpersoon: Geert De Sloovere

Telefoon:09 388.67.92

E-mailadres geert.de.sloovere@telenet.be

Doelgroep: Iedereen

Leeftijd: Volwassenen (+18j)

Reservatie verplicht? Ja

Inschrijven tot: 10/04/2018

Extra informatie:Inschrijven doet u via geert.de.sloovere@telenet.be (met vermelding van aantal personen, lidnummer en afdeling). Uw inschrijving is definitief na overschrijving van het juiste bedrag naar rekeningnummer: BE71 0353 4937 7469 van Gezinsbond Gewest Deinze. Graag inschrijven vóór 10 april.

Deelnameprijs: € 5,00

Bedrag beschrijving: deelnameprijs: 5 € voor leden Gezinsbond; niet-leden betalen 7 €. Uw inschrijving is definitief na overschrijving van het juiste bedrag naar rekeningnummer: BE71 0353 4937 7469 van Gezinsbond Gewest Deinze. Graag inschrijven vóór 10 april.

woensdag, 18 april, 2018 - 20:00 tot 22:00
Gezinsbond SCW Oost-Vlaanderen & Gewest Deinze

 

(*) Deze activiteit(en) en/of aanbieding(en) zijn van andere afdelingen van de Gezinsbond, maar ook onze leden van de afdeling Merelbeke kunnen gebruik maken van dit aanbod. De organisatie en info ligt volledig bij de andere afdeling. Het bestuur van de Gezinsbond afdeling Merelbeke draagt geen enkele verantwoordelijkheid over de inhoud en/of beschikbaarheid van dit aanbod en kan hieromtrent ook geen extra info geven.