Luc Swinnen - Burn-out

Alles wijst erop dat “burn-out” de ziekte van de 21e eeuw wordt. Volgens stress expert dr. Luc Swinnen lopen drie op de tien mensen een verhoogd risico ! Maar er is ook goed nieuws, want wie stressgevoelig is, kan daar ook leren mee omgaan. Stress is niet noodzakelijk een probleem, het hangt er gewoon vanaf hoe je het aanpakt. Zonder steun van je omgeving en zonder optimaal energieniveau put stress je uit en zo kom je in een negatieve spiraal terecht. Dit is het burn-out-syndroom. Dr. Luc Swinnen heeft 20 jaar ervaring met de aanpak van burn-out, stress en veerkracht en is nu geobsedeerd door de relatie van het brein en een leven vol impact. Zijn passie is de impact van emoties op het functioneren van mensen. Hij hecht veel belang aan het doorgeven van kennis aan iedereen. Zijn expertise maakt hem tot een veelgevraagd spreker, zowel nationaal als internationaal.   Dr. Swinnen staat open voor alle vragen en is echt een vlotte spreker. Deze lezing is een unieke kans om meer te weten te komen over deze materie en aldus een echte aanrader! Een organisatie van Gezinsbond SCW Oost-Vlaanderen, Gewest Aalst & Gosa Gewest Aalst.

Locatie: Raadzaal Gemeentehuis Erpe-Mere, Oudenaardsesteenweg 458, 9420 Erpe-Mere

 

Contactpersoon: Marleen De Smet

E-mailadres: marleen.desmet@gezinsbond-ovl.be

Doelgroep: Iedereen

Leeftijd: Volwassenen (+18j)

Reservatie verplicht? Ja

Extra informatie: inschrijven via e-mail naar: marleen.desmet@gezinsbond-ovl.be. Graag voor 31 januari 2018 en met vermelding van naam + lidnummer + afdeling

Deelnameprijs: Betalend: € 5,00

Bedrag beschrijving: leden 5 euro; niet leden 7 euro Inschrijving is pas definitief na betaling op rekeningnummer: BE55 9795 7799 7844 met vermelding Burn-out, aantal personen, naam en afdeling - voor 31/01/2018.

donderdag, 8 februari, 2018 - 20:00 tot 22:00
Gezinsbond SCW Oost-Vlaanderen & Gosa Gewest Aalst

 

(*) Deze activiteit(en) en/of aanbieding(en) zijn van andere afdelingen van de Gezinsbond, maar ook onze leden van de afdeling Merelbeke kunnen gebruik maken van dit aanbod. De organisatie en info ligt volledig bij de andere afdeling. Het bestuur van de Gezinsbond afdeling Merelbeke draagt geen enkele verantwoordelijkheid over de inhoud en/of beschikbaarheid van dit aanbod en kan hieromtrent ook geen extra info geven.