Hola, zomaar Oma

Leen Persijn geeft gestalte aan een toekomstige oma die zich een weg zoekt in de overgangsfase tussen tweede en derde leeftijd. Een confronterende, soms grappige, maar ook ontroerende zoektocht met liedjes, teksten en poëzie.
Oma (opa) worden, het wordt je in de schoot geworpen. Een prachtig geschenk dat je leven kleur geeft, energie, kortom … een nieuw elan. In dit theatergebeuren geeft Leen Persijn gestalte aan een vrouw die plots verneemt dat ze oma wordt.Het nieuws overrompelt haar, ze kan niet de blijde reactie geven die dochter en schoonzoon hadden verwacht. Ze heeft tijd nodig om zich in die nieuwe rol te vinden. Kortom een pulserende toekomstige oma die een weg zoekt in de overgangsfase tussen tweede en derde leeftijd. Het wordt een confronterende, soms grappige, potsierlijke, maar ook ontroerende zoektocht gegoten in spel, tekst, poëzie en liederen.

Locatie: Nieuwe Melac - Ontmoetingscentrum Zwijnaarde - Dorpsstraat 31, 9052 Zwijnaarde

Contactpersoon: Lieve De Brabander
Telefoon: 0479573868
E-mailadres: lieve.debrabander@gmail.com
Website : https://www.facebook.com/GezinsbondZwijnaarde/
Doelgroep: Iedereen
Leeftijd: Volwassenen
Reservatie verplicht? Ja
Extra informatie: Kaarten kunnen verkregen worden bij Ginette, Heerweg Noord 16 of bij fotograaf Van Speybroeck, Dorpsstraat 36 of klaarliggen aan het onthaal de avond zelf (reservatie via lieve.debrabander@gmail.com)
Deelnameprijs: Betalend
Bedrag: € 15,00
Bedrag beschrijving: 12 euro voor leden Gezinsbond/Markant - Consumptie inbegrepen

zaterdag, 7 oktober, 2017 - 20:00 tot 22:30

 

(*) Deze activiteit(en) en/of aanbieding(en) zijn van andere afdelingen van de Gezinsbond, maar ook onze leden van de afdeling Merelbeke kunnen gebruik maken van dit aanbod. De organisatie en info ligt volledig bij de andere afdeling. Het bestuur van de Gezinsbond afdeling Merelbeke draagt geen enkele verantwoordelijkheid over de inhoud en/of beschikbaarheid van dit aanbod en kan hieromtrent ook geen extra info geven.