Grootoudersvakantie in Reigersnest 06/2018

Begeleide vakantieweek in vakantiecentrum Reigersnest voor grootouders en senioren, met een gevarieerd aanbod aan activiteiten.

Vakantieweek voor grootouders en senioren uit de gewesten Aalst, Deinze, Eeklo-Zelzate,Gent, Oudenaarde, Zomergem. Verblijf in volpension. Keuzeactiviteiten : wandelen, fietsen, uitstappen met bus of tram, museumbezoek, petanque, cubb viking, filmavond, ontspanningsavond..... Deelnemers zorgen voor eigen vervoer.

Contactpersoon: Hugo Depaepe

Telefoon: 09/220.01.70

E-mailadres: hugo.depaepe@gezinsbond-ovl.be

Reservatie verplicht? Ja

Extra informatie: Inschrijven vóór 31 maart 2018 bij Hugo De Paepe via mail hugo.depaepe@gezinsbond-ovl.be of telefoon tel. 09 220 01 70 Gelieve een inschrijvingsformulier aan te vragen om in te vullen en ingevuld en ondertekend terug te sturen.

Deelnameprijs: € 419/persoon

De verblijfskost bevat de pensionprijs en de verplichte annulatieverzekering en bedraagt:. € 419 per persoon op basis van minimum 2 personen per kamer; € 499 bij verblijf in een éénpersoonskamer. Gezinsbondleden ontvangen per persoon op hun ‘online portemonnee’ een spaarkorting van 5% op de pensionprijs. Er is ook een gratis ongevallenverzekering.

maandag, 25 juni, 2018 - 16:00 tot vrijdag, 20 juli, 2018 - 10:00
Gezinsbond Provincie Oost-Vlaanderen

 

(*) Deze activiteit(en) en/of aanbieding(en) zijn van andere afdelingen van de Gezinsbond, maar ook onze leden van de afdeling Merelbeke kunnen gebruik maken van dit aanbod. De organisatie en info ligt volledig bij de andere afdeling. Het bestuur van de Gezinsbond afdeling Merelbeke draagt geen enkele verantwoordelijkheid over de inhoud en/of beschikbaarheid van dit aanbod en kan hieromtrent ook geen extra info geven.