Grootoudersvakantie in Reigernest 06/2018

Beste grootouder(s),

Vorig jaar namen 55 grootouders deel aan de vakantieweek aan zee in het vernieuwde Reigernest en in september verwelkomden we 45 grootouders voor een midweek in De Bosberg. Voor beide begeleide vakanties kregen we zeer lovende reacties zowel voor de aangeboden activiteiten als voor de lekkere maaltijden.

Wil je er dit jaar ook bijzijn? Noteer dan alvast de data:
in Reigersnest van maandag 25 juni tot en met maandag 2 juli 2018
in De Bosberg van maandag 10 september tot en met vrijdag 14 september 2018.
We zorgen weer voor een aangepast en uitgebreid activiteitenaanbod, waaraan je vrijblijvend kan deelnemen. En 2018 is bovendien het jaar waarin we het 40-jarig bestaan van de ‘Grootouders- en Seniorenactie’ vieren.

We bezorgen je nu de uitnodiging en praktische afspraken voor Reigersnest.
Voor De Bosberg versturen wij de informatie tegen maart.

Reigersnest

De deelnemers zorgen voor eigen vervoer. Kom je met de trein dan halen we jullie valiezen op in het station van De Panne en neem je er zelf de tram naar Sint-Idesbald.
Voor wie de fiets meebrengt is er een afgesloten fietsenstalling binnenshuis.

Bij aankomst zijn de kamers ter beschikking vanaf 16 uur. De bedden zijn opgemaakt.
Gratis welkomstdrankje. ’s Avonds is er nog een warme maaltijd.

De verblijfskost bevat de pensionprijs en de verplichte annulatieverzekering en bedraagt:.
€ 419 per persoon op basis van minimum 2 personen per kamer;
€ 499 bij verblijf in een éénpersoonskamer.
Gezinsbondleden ontvangen per persoon op hun ‘online portemonnee’ een spaarkorting van 5% op de pensionprijs. Er is ook een gratis ongevallenverzekering.

Verblijf in volpension: ontbijt, middagmaal, avondmaal. De warme maaltijd is ’s avonds. Niet genomen maaltijden worden NIET terugbetaald. Dieetmaaltijden zijn mogelijk (vooraf melden).

Toilethanddoeken zelf meebrengen. Er is ook mogelijkheid tot het huren ervan.

Inschrijven tot 31 maart 2018, door het inschrijvingsformulier te bezorgen aan Hugo Depaepe: Kortrijksesteenweg 1117, 9051 Sint-Denijs-Westrem, e-mail: hugo.depaepe@gezinsbond-ovl.be
Ontvang je deze uitnodiging per mail dan vind je het inschrijvingsformulier in bijlage. Heb je een uitnodiging gekregen op papier, dan kan je het inschrijvingsformulier bekomen bij Hugo Depaepe (tel. 09 220 01 70).

Betaling. Vóór 31 maart 2018 betaal je per deelnemer een voorschot van € 150 op rekening BE98 0017 4695 0293 van Gezinsbond GOSA Oost-Vlaanderen met vermelding: voorschot Reigernest. Door betaling van het voorschot ben je definitief ingeschreven. Vóór 31 mei 2018 betaal je op hetzelfde rekeningnummer het saldo van jouw verblijf.
 

maandag, 25 juni, 2018 - 09:00 tot maandag, 2 juli, 2018 - 23:00
Gosa Oost-Vlaanderen

 

(*) Deze activiteit(en) en/of aanbieding(en) zijn van andere afdelingen van de Gezinsbond, maar ook onze leden van de afdeling Merelbeke kunnen gebruik maken van dit aanbod. De organisatie en info ligt volledig bij de andere afdeling. Het bestuur van de Gezinsbond afdeling Merelbeke draagt geen enkele verantwoordelijkheid over de inhoud en/of beschikbaarheid van dit aanbod en kan hieromtrent ook geen extra info geven.