Grootoudersvakantie in Reigernest 06/2017

Wie van jullie verbleef niet lang geleden met zijn kinderen in Reigersnest, het vakantiehuis van de Gezinsbond te Koksijde aan zee? Of misschien was je er meer recentelijk te gast met je kleinkinderen. Anderen namen de voorbije jaren deel aan de grootoudersvakanties ingericht door hun gewest. Het was er telkens, samen met vele anderen, genieten van een zorgeloze zonnige vakantie met leuke activiteiten en lekkere maaltijden.

In de loop van zijn 50-jarig bestaan heeft Reigersnest heel wat inspanningen gedaan om de inrichting van het gebouw grondig te verbeteren. Momenteel is er alweer een zeer grote renovatie aan de gang: de 88 badkamers worden totaal vernieuwd met o.a. een inloopdouche, in de slaapkamers komen nieuwe bedden en vloerbekleding. Op 13 maart 2017 heropent het vernieuwde Reigersnest.

 

Wij bieden jullie de kans om Reigersnest te (her)ontdekken tijdens de grootoudersvakantie van maandag 19 juni tot en met maandag 26 juni 2017. Om het activiteitenaanbod te kunnen verruimen, hebben wij met een groot aantal Oost-Vlaamse gewesten de krachten gebundeld en organiseren wij een gemeenschappelijke provinciale vakantieweek.

maandag, 19 juni, 2017 - 09:00 tot maandag, 26 juni, 2017 - 23:00
Gosa Oost-Vlaanderen

 

(*) Deze activiteit(en) en/of aanbieding(en) zijn van andere afdelingen van de Gezinsbond, maar ook onze leden van de afdeling Merelbeke kunnen gebruik maken van dit aanbod. De organisatie en info ligt volledig bij de andere afdeling. Het bestuur van de Gezinsbond afdeling Merelbeke draagt geen enkele verantwoordelijkheid over de inhoud en/of beschikbaarheid van dit aanbod en kan hieromtrent ook geen extra info geven.