De lange tocht - Johan Swinnen

Prof. Johan Swinnen is kankeronderzoeker aan het Leuvens Kankerinstituut. Na het herstel van zijn zoon Pieter, stapte hij naar Compostela. Swinnen vertelt over zijn lange tocht als kankeronderzoeker en als papa van een kankerpatiënt. Aan de hand van foto's en filmpjes neemt hij ons mee op weg naar Compostela. Inspirerend en hoopvol! De toegangsgelden worden geschonken aan het Kankerinstituut.

Op woensdag 7 november 2018 is Johan Swinnen onze gast. Prof. Johan Swinnen is kankeronderzoeker aan het Leuvens Kankerinstituut. Zes jaar geleden kwam de ziekte plots heel dichtbij toen bij zijn zoon Pieter een hersentumor werd vastgesteld. Johan beloofde om van Leuven naar Compostela te lopen als zijn zoon de ziekte zou overleven. Intussen heeft hij die belofte mogen waarmaken. Met meer dan 850 brieven van en voor kankerpatiënten in zijn rugzak stak hij een hart onder de riem van vele mensen. Johan vertelt over zijn lange tocht als kankeronderzoeker en als papa van een kankerpatiënt. Aan de hand van foto’s en filmfragmenten neemt hij ons mee op weg naar Compostela en schets hij hoe ook het kankeronderzoek een lange tocht heeft afgelegd. Zijn voordracht inspireert en brengt hoop. ‘Als we echt willen, kunnen we veel bereiken’. De toegangsgelden worden integraal doorgestort aan het Leuvens Kankerinstituut. Wie er niet kan bij zijn, kan steeds een vrije bijdrage overmaken.

 

Locatie: Theaterzaal Dienstencentrum Ledeberg, Ledebergplein 34, 9050 Ledeberg

Contactpersoon: Suzanne Vreys

Telefoon: 09 225 26 95

E-mailadres: scw.oostvlaanderen@gezinsbond.be

Website: http://www.gezinsbond-ovl.be

Doelgroep: Iedereen

Leeftijd: Volwassenen (+18j)

Reservatie verplicht? Ja

Inschrijven van 28/09/2018 tot 1/11/2018 via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSercVnjX-peINZH_yPayAY_iqvt7e67...

Extra informatie: inschrijven kan via de website www.gezinsbond-ovl.be waar je een inschrijvingsformulier vindt.

Deelnameprijs: € 5,00

Bedrag beschrijving: Leden betalen 5 euro, niet leden betalen 8 euro. De opbrengst wordt integraal geschonken aan het Leuvens Kankerinstituut. Overschrijven kan op rekeningnummer BE23 7370 4827 2091 met vermelding: aantal personen, naam en lidnummer

 

 

woensdag, 7 november, 2018 - 20:00 tot 22:00
Gezinsbond Provincie Oost-Vlaanderen

 

(*) Deze activiteit(en) en/of aanbieding(en) zijn van andere afdelingen van de Gezinsbond, maar ook onze leden van de afdeling Merelbeke kunnen gebruik maken van dit aanbod. De organisatie en info ligt volledig bij de andere afdeling. Het bestuur van de Gezinsbond afdeling Merelbeke draagt geen enkele verantwoordelijkheid over de inhoud en/of beschikbaarheid van dit aanbod en kan hieromtrent ook geen extra info geven.