Boudewijn Seapark

​Beleef een dolfijne familiedag in Boudewijn Seapark Brugge 

Met 3 shows, 20 outdoor attracties, een outdoor waterpark én 12 indoor attracties is je daguitstap naar Boudewijn Seapark goed gevuld!

Bewonder de spectaculaire sprongen van de dolfijnen in het prachtige decor van de gloednieuwe dolfijnenshow Moana’s Blue World. Beleef dolle pret in het openluchtwaterpark Bobo’s AquaSplashmet 8 glijbanen en de Splash Emmer. Breng een bezoekje aan de imposante zeeleeuwen in hetzeeleeuwentheater en vergeet de prachtige zeehondenlagune niet.

Weer of geen weer, in Boudewijn Seapark beleef je uren speelplezier op de vele buiten- én binnenattracties!

 

Ledenvoordeel

Als lid van de Gezinsbond krijg je:

  • 20 % spaarkorting op dagtickets gekocht aan de kassa. Geldig van 8 mei tot en met 30 juni 2018.
  • 15% spaarkorting op dagtickets gekocht aan de kassa. Geldig van 1 juli tot en met 30 september 2018 en in de herfstvakantie (29 oktober 2018 tot en met 4 november 2018)
     
    De korting geldt niet op onlinetickets, groepstickets, andere producten en is niet cumuleerbaar met andere acties.

Praktisch 

Boudewijn Seapark - Alfons De Baeckestraat 12 - 8200 Brugge (Sint-Michiels) 
Info: www.boudewijnseapark.be 

 

 

dinsdag, 8 mei, 2018 - 10:00 tot zondag, 4 november, 2018 - 17:00

 

(*) Deze activiteit(en) en/of aanbieding(en) zijn van andere afdelingen van de Gezinsbond, maar ook onze leden van de afdeling Merelbeke kunnen gebruik maken van dit aanbod. De organisatie en info ligt volledig bij de andere afdeling. Het bestuur van de Gezinsbond afdeling Merelbeke draagt geen enkele verantwoordelijkheid over de inhoud en/of beschikbaarheid van dit aanbod en kan hieromtrent ook geen extra info geven.